Diensten & producten

Doek op rol

U heeft de keuze uit vier verschillende soorten doeken. De montage en demontage verzorgt u zelf. Event Branding zorgt ervoor dat het bestelde doek op de gewenste locatie wordt afgeleverd. Onderstaand de verschillende mogelijkheden:
Bekijk de pdf Flyer EB 202       Bekijk de pdf Flyer EB 203       Bekijk de pdf Flyer EB 204       Bekijk de pdf Flyer EB 205       Bekijk de pdf Flyer EB 348
 

Op maat bestellen

Bij ons kunt u uw banner op elke gewenste maat bestellen. Dit kan door het aanleveren van bijvoorbeeld een AutoCAD bestand of een tekening uit een ander programma. Dit geeft u de mogelijkheid om creatief om te gaan met vormen.
De uiteindelijke confectie komen wij dan met u overeen. Hier zijn verschillende mogelijkheden in. U kunt kiezen uit de standaard oplossing met een versterkte zoom en zeilogen of u kiest voor een doek met een kederprofiel. Maar een oplossing met klittenband of ritsen behoort ook tot de mogelijkheden.
Samen met u zullen we zoeken naar welke materiaalsoort het beste bij uw wensen past. Een gaasdoek zoals bovengenoemd of PVC Frontlit, Artex, Vlag of een Mesh. De keuze van het materiaal hangt af van de wens. Moet het echt glossy zijn, of juist een beetje mat of hangt het voor de speakers en moet het dus geluid doorlatend zijn?

Pre-production

Onder Pre-production verstaan wij de gehele voorbereiding met betrekking tot de aankleding. Wij verzorgen de tekeningen met alle details en leveren deze aan, zodat u hierop de content kunt (laten) maken. Ook adviseren wij u over de constructie, zodat de branding er perfect uitspringt. Wij maken een bouwplan voor uw mensen die het geheel gaan monteren en demonteren en uiteraard zorgen we ervoor dat de doeken tijdig op de gewenste locatie zijn. Kortom, Event Branding ontzorgt u in de voorbereiding van uw event.

Full-production

In de Full-production variant gaan we nog een stapje verder, dan verzorgen we naast de Pre-production ook de uitvoering op locatie. We beschikken over een team professionele klimmers die van het monteren van doeken, in welke constructie dan ook, hun vak hebben gemaakt. Wij stemmen met u af in de voorbereiding hoe het schema eruit ziet en passen ons daarop aan. Met deze optie bent u geheel ontlast van de aankleding van uw constructie.